Industrias Garcia i Barça es van veure les cares a la final de la Copa Catalunya
Futbol sala

Els partits inaugurals de Barça Lassa i Industrias Santa Coloma a la Lliga, per Esport3

Esport3 transmet l'estrena dels dos equips catalans a l'LNFS: el Barça rep aquest divendres (21.15) el Ribera Navarra i l'Industrias Garcia rep dissabte (13.00) el Pozo Múrcia

Actualitzat

El Barça Lassa arrenca a la Lliga de futbol sala (LNFS) aquest divendres (21.15, Esport3) rebent l'Aspil Vidal Ribera Navarra al Palau Blaugrana. L'equip blaugrana fa cinc anys que no aixeca el títol i s'ha reforçat amb quatre jugadors -Dídac Plana, Adri Ortego, Boyis i Arthur- per tornar a regnar en un campionat on el rival a batre serà, un cop més, el Movistar Inter, campió de les úlimes cinc edicions.

L'equip d'Andreu Plaza, que complirà la seva tercera temporada a la banqueta, haurà de fer front a la marxa d'un element tan important com és el porter Paco Sedano, que es va retirar al final de la passada temporada després de deu temporades aturant gols per a l'equip. Per suplir-lo, ha tornat a casa Dídac Plana, que competirà pel lloc de porter titular amb Juanjo. La marxa de Sedano també implica un nou capità, que a partir d'aquesta temporada serà Sergio Lozano.

Industrias, un equip renovat

Si el Barça Lassa debutarà en directe per Esport3, el mateix li passarà a l'Industrias Santa Coloma, que aquest dissabte rep un altre dels candidats al títol, El Pozo Múrcia (Esport3, 13.00).

L'equip colomenc, a més de canviar de nom per qüestions de patrocini, presenta fins a sis cares noves respecte a la temporada passada, entre elles molta gent jove, com el porter Miquel Feixas, o el tanca Uri Santos, de 21 anys, o el brasiler Thalles, de 19. Ximbinha, que va arribar l'any passat, està cridat a ser el referent ofensiu de l'equip.    

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut