NBA

Els partits de l'NBA reten el seu particular homenatge a Kobe Bryant

La jornada es disputa entre mostres de dol cap a la figura de l'exjugador dels Lakers

Actualitzat

La mort de Kobe Bryant ha colpit el món del bàsquet, però tanmateix, la jornada programada de l'NBA, on hi havia fins a 8 partits previstos, s'ha jugat. Les mostres de dol per la mort d'un dels jugadors més llegendaris de la competició han estat constants, ja fos des de l'organització com de manera espontània.  

En el Denver Nuggets-HoustonRockets s'ha fet un minut silenci abans de l'inici del partit i, immediatament després, el públic ha corejat el nom de "Kobe". En altres pistes, com a Nova Orleans o a San Antonio, els jugadors han decidit no jugar durant els 24 segons de partit posteriors al salt inicial, per homenatjar així el mític dorsal 24 dels Lakers. Al Madison Square Garden de Nova York, on els Knicks rebien els Nets, la façana del pavelló estava il·luminada amb els colors groc i porpra dels Lakers, l'equip de Bryant durant tota la seva carrera, i adornada amb un retrat en blanc i negre del jugador.

La màxima "The show must go on" ha prevalgut després d'una trobada entre NBA, franquícies i jugadors. I entre els partits hi ha hagut una nova victòria dels Raptors de Marc Gasol (8 punts i 12 rebots), aquesta vegada a la pista dels Spurs (106-110). És el setè triomf seguit dels vigents campions i els permet pujar al segon lloc de la Conferència Est. També amb una nova derrota dels Phoenix Suns, en el seu cas a Memphis (114-109), amb 5 punts, 5 rebots i 3 assistències de Ricky Rubio.  

El protagonista de la jornada ha estat Damian Lillard, que ha anotat 50 punts en el triomf dels Blazers sobre els Pacers (139-129) i ja encadena tres partits amb anotacions fora del normal. L'altre ha estat el "rookie" Zion Williamson, que en el seu tercer partit a l'NBA ha pogut tastar finalment la victòria. Ha estat davant els Celtics (123-108) i el número 1 de l'últim draft hi ha contribuït amb 21 punts i 11 rebots.

Resultats de la jornada:
Atlanta Hawks - Washington Wizards, 152 - 133
New York Knicks - Brooklyn Nets,  110 - 97
Orlando Magic - Los Angeles Clippers, 97 - 112
Portland Trail Blazers - Indiana Pacers,139 - 129
Memphis Grizzlies - Phoenix Suns, 114 - 109
New Orleans Pelicans - Boston Celtics, 123 - 108
San Antonio Spurs - Toronto Raptors, 106 - 110
Denver Nuggets - Houston Rockets, 117 - 110

 

A banda dels actes d'homenatge, el Dallas Mavericks han anat una mica més enllà i han anunciat, a través del seu propietari, Mark Cuban, que retiraran el dorsal número 24 en honor a Kobe Bryant

 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut