Mario Hezonja defensant Tristan Thompson (Reuters)
Mario Hezonja defensant Tristan Thompson (Reuters)
Bàsquet

Els Orlando Magic no ampliaran el contracte de Mario Hezonja una quarta temporada, decebuts amb el seu rendiment

L'aler croat es convertirà en agent lliure a final de temporada, després de 3 temporades als Orlando Magic de l'NBA

Actualitzat

Els Orlando Magic no exerciran la seva opció per allargar el contracte de l'exjugador del FC Barcelona Mario Hezonja una quarta temporada, segons informa el periodista Adrian Wojnarowski, del mitjà esportiu nord-americà ESPN. D'aquesta manera el croat es convertiria en agent lliure a final de temporada, amb total llibertat per canviar d'aires a voluntat.

El número 5 del draft del 2015 ha vist reduïts temporada a temporada els seus minuts de joc, i tampoc ha assolit el rendiment que s'espera d'una tria tan alta del draft. El curs del seu debut, el 2015-16, va aconseguir 6,1 punts, 2,2 rebots i 1,4 assistències en 17,9 minuts de mitjana a la pista. La següent, els seus números van ser de 4,9 punts, 2,2 rebots i 1 assistència en 14,8 minuts de joc per partit. Aquesta, la seva presència en pista és de 12,8 minuts, on aconsegueix 4,5 punts i 2,3 rebots.

La franquícia de Florida, ara liderada per uns executius diferents dels que van triar Hezonja en el draft, ha explorat vies de possibles traspassos, fins ara sense arribar a cap acord, i ho continuaran fent fins que expiri el termini al febrer. L'aler cobrarà aquesta temporada uns 4 milions de dòlars (3,44 milions d'euros) i si els Magic finalment ampliessin el seu contracte, 5,2 milions de dòlars (4,5 d'euros) la propera.

Jahlil Okafor no agrada als Sixers

Segons informa també l'ESPN, els Sixers de Filadèlfia tampoc pensen exercir la seva opció de quarta temporada sobre el pivot Jahlil Okafor, a qui van triar al draft del 2015 amb el número 3. Després d'una bona temporada de rookie, els seus minuts i aportació han anat a la baixa i ara la franquícia que el va seleccionar el deixarà marxar a final de curs si no aconsegueix traspassar-lo abans. Okafor serà un dels tres únics jugadors de la història seleccionats en el Top3 del draft de l'NBA que no veuen renovats els seus primers contractes una quarta temporada, juntament amb Anthony Bennett (número 1 del draft del 2013) i Hasheem Thabeet (número 2 del draft del 2009), .

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut