Bàsquet

Els Oklahoma City Thunder acaben amb la ratxa de victòries dels Utah Jazz (100-94)

Russell Westbrook, amb un triple doble, talla la millor ratxa de la temporada de l'equip de Ricky Rubio

Ricky Rubio, amb els seus companys Rudy Gobert i Donovan Mitchell (EFE)

Els Utah Jazz venien d'encadenar una bona ratxa de resultats, concretament sis victòries seguides, que no ha superat la pista dels Oklahoma City Thunder (100-94). Ha anat de ben poc, ja que els Jazz han arribat a tenir un avantatge de 17 punts en el marcador. Finalment, però, ha emergit la figura de Russell Westbrook, que amb un triple doble (34 punts, 13 rebots i 14 assistències) ha assegurat el triomf per als locals.

Ricky Rubio ha anotat 7 punts, ha convertit un triple dels dos que ha intentat, ha repartit 5 assistències i ha obtingut 4 rebots. Els Jazz no han pogut finalment amb l'embranzida d'uns Thunder amb qui s'estan jugant els últims llocs de play-off a la Conferència Oest: els Jazz (13 victòries i 12 derrotes) són ara setens, mentre els Thunders ocupen la novena plaça (11-12).

Curry, dues setmanes de baixa

El base dels Golden State Warriors Stephen Curry es perdrà almenys dues setmanes de competició després de fer-se un esquinç de turmell. Curry es va lesionar en el partit contra els New Orleans Pelicans, en què es va convertir en el vuitè jugador de l'NBA que arriba a la xifra de 2.000 triples convertits.