Ricky Rubio, amb els seus companys Rudy Gobert i Donovan Mitchell (EFE)
Bàsquet

Els Oklahoma City Thunder acaben amb la ratxa de victòries dels Utah Jazz (100-94)

Russell Westbrook, amb un triple doble, talla la millor ratxa de la temporada de l'equip de Ricky Rubio

Actualitzat

Els Utah Jazz venien d'encadenar una bona ratxa de resultats, concretament sis victòries seguides, que no ha superat la pista dels Oklahoma City Thunder (100-94). Ha anat de ben poc, ja que els Jazz han arribat a tenir un avantatge de 17 punts en el marcador. Finalment, però, ha emergit la figura de Russell Westbrook, que amb un triple doble (34 punts, 13 rebots i 14 assistències) ha assegurat el triomf per als locals.

Ricky Rubio ha anotat 7 punts, ha convertit un triple dels dos que ha intentat, ha repartit 5 assistències i ha obtingut 4 rebots. Els Jazz no han pogut finalment amb l'embranzida d'uns Thunder amb qui s'estan jugant els últims llocs de play-off a la Conferència Oest: els Jazz (13 victòries i 12 derrotes) són ara setens, mentre els Thunders ocupen la novena plaça (11-12).

Curry, dues setmanes de baixa

El base dels Golden State Warriors Stephen Curry es perdrà almenys dues setmanes de competició després de fer-se un esquinç de turmell. Curry es va lesionar en el partit contra els New Orleans Pelicans, en què es va convertir en el vuitè jugador de l'NBA que arriba a la xifra de 2.000 triples convertits.

Anar al contingut