Els jugadors del Barça després de la derrota a Milà
Els jugadors del Barça després de la derrota a Milà (Reuters)
Champions

Els números que necessita el Barça per passar als vuitens de final

Els blaugranes estan contra les cordes a la Champions després de perdre per la mínima al Giuseppe Meazza

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi ho anava advertint des del dia del sorteig de la Champions: "és un dels grups més difícil dels últims anys". El Barça sabia que li tocaria patir contra el dominador Bayern i el sempre perillós Inter de Milà. Ha perdut contra tots dos. Els resultats no han acompanyat en aquest inici de la fase de grups.

Ara mateix, el Barça està situat a la tercera posició del Grup C, amb 3 punts. Els blaugranes estan per sota del Bayern de Munic, amb 9 punts, i l'Inter de Milà, amb 6. Els de Xavi Hernández només han pogut sumar la victòria contra la ventafocs del grup, el Viktoria Pilsen. Davant d'aquest escenari, els fantasmes de l'Europa League tornen a aparèixer a Can Barça. 

Què necessita el Barça?

Les derrotes contra el Bayern i l'Inter, la darrera amb molta polèmica, han deixat els blaugranes contra les cordes. Tot i això, el Barça encara depèn d'ell mateix per accedir als vuitens. Això sí, una punxada més i els de Xavi haurien de dependre de tercers per seguir vius a la Champions. 

Dimecres vinent, el Barça rep l'Inter de Milà a l'Spotify Camp Nou amb l'obligació de guanyar per dos gols de diferència per tal de tenir el goal-average a favor amb els italians. Això permetria als blaugranes quedar per sobre de l'Inter en cas d'empat a punts.

A partir d'aquí, el Barça tornarà a jugar a casa contra el Bayern, el dimecres 26 d'octubre, i acabarà visitant el Pilsen, l'u de novembre. 

Anar al contingut