Ter Stegen para una pilota en l'últim partit de Lliga que el Barça va jugar contra el València (Reuters)
Futbol

Els números afavoreixen Ter Stegen en el duel sota els pals de cara al clàssic

El porter del Barça ha encaixat la meitat de gols que el del Reial Madrid en el campionat de la Lliga i rivalitza amb Oblak pel Trofeu Zamora

Actualitzat
Keylor Navas arriba al clàssic com el gran heroi blanc a les semifinals de la Champions. Les seves aturades van ser decisives a l'anada i a la tornada per aconseguir l'accés a la final de Kíev. Un protagonisme a Europa que s'ha vist molt enfosquit a la Lliga, i és que a la competició espanyola ha rebut crítiques en alguns partits i el pobre paper dels blancs en el campionat domèstic també es reflecteix en les seves estadístiques. El porter de Costa Rica ha encaixat 29 gols en els 25 partits que ha jugat. És a dir, una mitjana d'1,16 gols per a cada enfrontament. És el 13è classificat en la lluita pel Trofeu Zamora.
A l'altra punta de la classificació hi ha Marc-André Ter Stegen. Segon classificat com a porter menys golejat de la Lliga, tan sols superat per Oblak. L'alemany ha rebut 21 gols en 34 partits, en el seu cas la mitjana és de 0,62 gols encaixats per matx, gairebé la meitat que el porter blanc. El duel del clàssic a la porteria es presenta, des del punt de visa numèric, molt desequilibrat.
ARXIVAT A:
Ter StegenEl ClàssicReial Madrid
Anar al contingut