Futbol americà

Els New York Giants superen els New England Patriots (21-17) i guanyen la seva quarta Superbowl

Els New York Giants s'han adjudicat la seva quarta Superbowl i ho han fet imposant-se als New England Patriots (21-17) d'una manera cruel. Els Patriots, els millors de la lliga regular, tenien el record fresc en la memòria de la final de fa quatre anys, en què els Giants els van derrotar en l'últim minut. La història s'ha repetit: l'equip de Boston guanyava per vuit punts al final del tercer quart, però els novaiorquesos han capgirat al marcador i s'han avaçat 57 segons abans del final gràcies a una passada del "quarterback" Eli Manning, escollit MVP del partit, que Bradshaw ha convertit en "touchdown".

Actualitzat
No semblava precisament la millor campanya per als Giants, que han alternat grans partits amb resultats discrets a la temporada regular discreta i que han entrat de forma molt ajustada en els "play-off". Però ja en la fase decisiva, els Big Blues han recuperat el pols competitiu. Es van adjudicar el títol de la National Football Conference davant els San Francisco 49ers, guanyant-se així el dret a jugar la seva cinquena Superbowl, amb un registre de quatre triomfs i una sola derrota.

Un jugador destaca en l'equip del veterà Tom Coughlin: el "quarterback" Eli Manning, fill i germà de "quarterbacks", que ja va guanyar l'MVP en la final de la Superbowl guanyada pels Giants sobre els Patriots l'any 2008, i que ha tornat a ser decisiu per competir en popularitat amb el seu germà, "quarterback" dels Indianapolis Colts, i guanyador ell també d'un MVP en una Superbowl.

Anar al contingut