Zion Williamson, en el seu any de confirmació (Reuters)
Bàsquet

Els New Orleans Pelicans de Zion Williamson frenen els Utah Jazz

El pivot dels Pelicans confirma la seva progressió en el triomf sobre els líders de Conferència

Actualitzat

Hi havia expectació per veure quin equip seria capaç de frenar uns Utah Jazz molt inspirats en les últimes setmanes, i els qui ho han fet han estat els New Orleans Pelicans (129-124), que tenen a l'equip una de les perles emergents de l'NBA: Zion Williamson –número 1 en el draft de la passada temporada i que per culpa d'unes lesions no va poder tenir un impacte immediat– està començant a brillar amb regularitat en el seu segon any. Contra els Jazz, ha sortit ben airós en la lluita sota els taulers (26 punts i 10 rebots) davant tot un expert com Rudy Gobert (22 punts, 9 rebots i 5 taps).

Els Pelicans, onzens a la Conferència Oest, han mostrat molt més recursos del que la seva classificació indica. A més de Williamson, que enguany s'estrenarà a l'All-Star, també han destacat Brandon Ingram (26). Al davant, han topat amb l'encert de Bogdan Bogdanovic (31 punts i 7 d'11 en triples), però això no ha estat suficient per als Jazz, per bé que Royce O'Neale ha fallat un triple a l'últim minut que hauria pogut canviar del tot les coses a favor dels actuals líders de Conferència.

Els Nets reconquereixen San Antonio

Si les bones actuacions dels Brooklyn Nets en les seves gires a l'Oest ja s'han convertit en costum aquest any, convé assenyalar el seu triomf a San Antonio, una plaça on no s'imposaven des del 2002 (113-124). James Harden, amb 30 punts, 15 assistències i 14 rebots al seu compte sense perdre ni una sola pilota, ha estat el gran protagonista de la nit.

James Harden ha protagonitzat una actuació impecable a San Antonio (Reuters)

Mentrestant, els Sixers no han tingut problemes davant els Pacers, a l'espera d'un nou duel de líders de Conferència, dimecres, davant els Jazz.

Resultats de la jornada:
Chicago Bulls - Denver Nuggets, 112 - 118
Houston Rockets - Cleveland Cavaliers,  90 - 101
Portland Trail Blazers - Charlotte Hornets, 123 - 111
San Antonio Spurs - Brooklyn Nets,  113 - 124 (pròrroga)
New Orleans Pelicans - Utah Jazz, 129 - 124
Orlando Magic - Dallas Mavericks, 124 - 130
Philadelphia Sixers - Indiana Pacers, 130 - 114

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut