Els Mossos coordinaran el dispositiu de seguretat del Barça-Madrid
BARÇA

Els Mossos d'Esquadra lideraran el dispositiu de seguretat del Barça-Madrid

La Policia Nacional només intervindrà en el clàssic si els ho requereix la policia catalana

Sebas GuimActualitzat

Els Mossos d'Esquadra lideraran el dispositiu de seguretat per al Clàssic del 18D, i només hi intervindran efectius de la Policia Nacional si des de la policia autonòmica catalana així els ho demanen. Els preparatius del partit que va ser ajornat el passat 26 d'octubre són competència dels Mossos, que estan fent una valoració tècnica i policial de tot el que envolta el duel entre blaugranes i "merengues".

Fonts del Ministeri de l'Interior han assegurat que no hi haurà ingerències en el dispositiu de seguretat, que la col·laboració entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional és absoluta i que les relacions entre els dos cossos policials gaudeix, actualment, de molt bona salut.

L'anunci que va fer Tsunami Democràtic d'una jornada de protesta per al dia del partit, amb algun tipus d'acció dins del Camp Nou, ha augmentat la preocupació al voltant del clàssic. Però, a nivell policial, això no suposarà un gran canvi del dispositiu; un dispositiu que, per sí mateix, comptarà amb nombrosos efectius per intentar garantir la seguretat a tots els nivells.

El Reial Madrid prepara un desplaçament d'anada i tornada per al mateix dia del partit. L'expedició blanca vol evitar qualsevol tipus de problema i no farà nit a Barcelona.

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut