La seu del CP Vic va ser escorcollada per la policia
Hoquei patins

Els Mossos d'Esquadra fan un escorcoll a les oficines del Club Patí Vic

El club vigatà va ser sotmès a un registre per part dels Mossos per la mala gestió realitzada al club entre el 2008 i 2013 a càrrec de Jordi Viñas, exgerent del club.

Andrea GuerreroActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van fer divendres 18 de març un escorcoll a les oficines del Club Patí Vic. Una comitiva judicial es va presentar a les oficines del club cap a les vuit del matí per ordre del Jutjat d'Instrucció número 2 de Vic a causa d'una denúncia interposada el 2014 per una mala gestió de l'entitat per part de Jordi Viñas, exgerent del club vigatà.

Un cop finalitzat el registre, la Junta Directiva es va reunir i va emetre un comunicat en què es manifesta que "les actuacions responen a la investigació d'unes presumptes actuacions i irregularitats comeses per l'antiga gerència del club entre el 2008 i el 2013". A més, el CP Vic s'ha mostrat obert a col·laborar amb la justícia davant "uns fets tan inesperats" i ha afegit que es reserva el dret a presentar-se en el procediment judicial com a part afectada en el moment que ho consideri oportú.

Anar al contingut