Enrique Tombas és un dels exdirectius del Barça citats a declarar (@FCBarcelona)
Barça

Els Mossos d'Esquadra citen a declarar exdirectius del Barça per la investigació del Barçagate

Segons ha avançat SER Catalunya, Jordi Calsamiglia i Enric Tombas, dos dels sis membres de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu que van dimitir el 10 d'abril, han estat citats a declarar

Redacció Esport3Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra segueixen practicant diligències d'investigació en el cas de les xarxes socials conegut com a "Barçagate" i, segons ha avançat SER Catalunya, ja han citat a declarar diversos exdirectius del club blaugrana com Jordi Calsamiglia i Enrique Tombas, dos dels sis membres de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu que van dimitir el 10 d'abril.

Segons ha pogut saber el programa "Què t'hi jugues", hi ha diversos exdirectius citats com a testimonis, entre els quals hi ha l'exvicepresident econòmic Tombas i l'exvocal Calsamiglia, membres del comitè de compliance del club abans que renunciessin al càrrec precisament per l'escàndol de les xarxes socials i dies després que el president demanés la dimissió dels directius que li havien exigit la convocatòria d'eleccions anticipades i la contractació d'una auditoria externa per aclarir els fets.

D'altra banda, i segons aquesta mateixa informació, l'advocat que representa el Barça en aquest cas assegura que la documentació requerida pels Mossos d'Esquadra ja ha estat entregada en la seva totalitat. En la darrera pròrroga del secret de les actuacions, la jutge Ariadna Gil va deixar escrit que les parts no havien entregat encara la documentació demanada.

Segons assegura l'advocat del club, es tracta de nova documentació sol·licitada per la policia catalana que ja va ser entregada la setmana passada. El cas segueix sota secret sumarial, fet pel qual les parts, inclòs el Barça, no rep notificació de cap diligència, tampoc de les declaracions testificals. Els Mossos d'Esquadra investiguen dos possibles delictes: administració deslleial i corrupció entre particulars.

Anar al contingut