Djokovic ha seguit fent morrets quan s'ha canviat de roba en el descans entre sets
Djokovic ha seguit fent morrets quan s'ha canviat de roba en el descans entre sets (Reuters)
tenis

Els morrets de Djokovic: l'heptacampió es burla de Wimbledon pels càntics d'ànim al seu rival

El serbi celebra el segon set guanyat a Rune amb una acció difícil de compatibilitzar amb el fet de ser llegenda del Grand Slam londinenc

Redacció Esport3Actualitzat

Els moviments de Novak Djokovic en l'edició 2024 de Wimbledon s'analitzen amb lupa. L'operació al genoll dret que resta elasticitat al número 2 del món amenaça les seves opcions d'adjudicar el Grand Slam anglès per vuitena vegada. Però, a banda de les molèsties físiques que no li agrada posar d'excusa, aquest dilluns el serbi s'ha hagut de sobreposar a un obstacle inesperat en el seu duel de vuitens contra Holger Rune.

La pista central de l'All England Club ha començat a entonar càntics favorables al tenista danès de 21 anys: "Runeeeee". La resposta del sempre visceral Djokovic no s'ha fet esperar, i quan ha guanyat el segon set del matx ho ha celebrat posant morrets a la graderia, una burla al públic britànic que alguns usuaris han interpretat com una acció difícil de compatibilitzar amb ser una llegenda de Wimbledon.

Existeix risc de divorci entre Djokovic i Wimbledon. Al final del partit, amb la victòria clara per tres sets a zero a la butxaca, ha estat desafiant amb el comportament d'alguns sectors del públic. El balcànic ha lamentat que l'hagin escridassat aprofitant les cançons dedicades a Rune. I ha recordat que amb la seva experiència poques estratagemes el sorprenen. 

Si el genoll i Alcaraz l'hi permeten, l'heptacampió Djokovic podria igualar Roger Federer al capdamunt del palmarès del torneig, amb vuit títols. Aviat és dit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Anar al contingut