Jimmy Butler, al centre de la imatge, celebrant el triomf dels Heat (Reuters/USA Today)
Bàsquet

Els Miami Heat passen a la final de la Conferència Est i els Dallas Mavericks forcen el setè partit

Els Heat s'han imposat als Philadelphia Sixers en el sisè partit (90-99) mentre els Mavericks han frenat els Suns (113-86)

Actualitzat

Els Miami Heat s'han convertit en el primer finalista de Conferència de l'NBA. L'equip de Florida, campió a l'Est l'any 2020, ha superat els Philadelphia Sixers en el sisè partit de la sèrie (90-99) per posar el 4-2 en el global. Jimmy Butler, amb 32 punts, ha tornat a ser la punta de llança de l'atac dels Heat. A l'altre bàndol ha destacat la poca aportació d'un James Harden (11 punts i dos tirs intentats i errats en tota la segona part) a qui li plouen les crítiques després de ser fitxat a última hora per marcar diferències en partits decisius.  

 

Un seguidor dels Mavericks mostra el número 77 de Doncic a Devin Booker, l'estrella dels Suns (Reuters)

Doncic eclipsa els Suns  

A diferència dels Heat, els Phoenix Suns han fallat en la seva primera oportunitat de passar a la final de conferència, en aquest cas de l'Oest. S'han trobat amb uns Dallas Mavericks molt motivats (113-86), amb un Luka Doncic immens, que ha fregat el triple doble (33 punts, 11 rebots i 8 assistències). Els de Phoenix tindran el factor pista en el setè i últim partit, però ningú es refia davant un Doncic capaç de tot quan mostra la seva millor versió.

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut