Els metges que emocionen Jürgen Klopp
Els metges que emocionen Jürgen Klopp
Jürgen Klopp pot haver de celebrar el títol del Liverpool lluny d'Anfield
El partit del retorn del Liverpool de Jürgen Klopp es veurà en obert al Regne Unit
Futbol

Els metges que emocionen Jürgen Klopp

RedaccióActualitzat
TEMA:
Coronavirus

El coronavirus ha arribat també a Anglaterra i, amb ell, per sort, la solidaritat i el bon humor entre els sanitaris d'aquell país. Un bon exemple l'hem pogut veure en un hospital, on a la sortida de l'UCI tothom va començar a cantar l'himne del Liverpool. La lletra s'hi esqueia totalment per als moments de dificultat, ja que el títol de l'himne dels "reds"és "You'll never walk alone" (Mai caminaràs sol').

 

 

En veure aquestes imatges, Jürgen Klopp, l'entrenador del Liverpool, ha reconegut que li van saltar les llàgrimes. En declaracions a la web oficial del club, l'entrenador ho admetia.

"El meu anglès no és prou bo per expressar-ho. És extraordinari, magnífic. Em van enviar el vídeo de les persones sortint de l'UCI cantant 'You'll never walk alone' i vaig començar a plorar immediatament. És increïble. Però ho demostra tot, que aquestes persones no solament treballen, sinó que hi posen tot el cor. Ho donen tot, i amb perill, perquè ajuden els malalts. No els puc admirar i valorar més, de debò."

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut