L'argentí ja fa gairebé un any que va sortir del Barça
L'argentí ja fa gairebé un any que va sortir del Barça (Reuters)
BARÇA

Els Messi, farts de Laporta i les seves referències constants a l'argentí

L'argentí i el seu entorn estarien "fins al capdamunt" de les al·lusions contínues del president blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i la sortida de Leo Messi del Barça, ara fa gairebé un any, el nom de l'astre argentí ha seguit sonant de manera constant a l'òrbita blaugrana. Les referències a l'ex-10 del FC Barcelona han estat constants, sobretot, per part del president Joan Laporta. Sense anar més lluny, aquesta mateixa setmana, Laporta deia en una entrevista a L'Esportiu que si Messi volgués tornar al club hauria de ser a cost zero.

Unes referències constants que sembla que no agraden al futbolista argentí i al seu entorn. De fet, Jorge Messi hauria parlat amb Laporta ja fa uns mesos per demanar-li que deixés de parlar del seu fill. Tot i això, les declaracions d'aquesta setmana haurien afartat Messi i el seu entorn. Segons s'apuntava a "El larguero" de la Cadena SER, el jugador i el seu entorn "estan fins al capdamunt" de Joan Laporta i de la seva actitud cap a Leo Messi.

Ara per ara, Leo Messi té previst esgotar la relació contractual prevista amb el PSG. Caldrà veure si, després de la seva estada a França, el jugador podria aterrar de nou a Barcelona o quin serà el següent pas en la seva carrera.

Anar al contingut