Valtteri Bottas, el més ràpid a Imola (Reuters)
Motor

Valtteri Bottas i els Mercedes tornen a dominar els entrenaments d'Imola

Els Mercedes tampoc han deixat lloc a la sorpresa a Imola en una segona sessió en què Max Verstappen no ha pogut lliurar batalla

Francesc RosésActualitzat

Els pilots de Mercedes han tornat a ser els més ràpids en la segona sessió d'entrenaments del Gran Premi de l'Emília-Romanya. Valtteri Bottas ha marcat el millor temps i ha tret 10 mil·lèsimes al seu company d'equip, Lewis Hamilton. Aquesta vegada, però, Max Verstappen no ha pogut lluitar amb ells perquè ha hagut de deixar la sessió quan el seu Red Bull ha tingut un problema i no ha pogut rodar més. Aparentment, ha fallat alguna cosa en el sistema de transmissió del cotxe que en la sessió matinal li havia permès tractar de tu a tu els dos pilots de Mercedes.

El tercer millor registre, però, se l'ha endut Pierre Gasly, que porta un Alpha Tauri amb motor Honda que, pràcticament, és germà dels Red Bull. El pilot francès ha quedat a només 78 mil·lèsimes del millor registre de Bottas. Els Ferrari han tornat a estar a prop dels de davant, amb Carlos Sainz quart, i Charles Leclerc, cinquè. El pilot monegasc, però, ha tingut una violenta sortida de pista en la sortida del viratge de La Rivazza, a pocs minuts del final, accident que ha posat punt final a la sessió d'entrenaments.

Sergio Pérez i Yuki Tsunoda s'han classificat rere els pilots de Ferrari, i han precedit Lando Norris, el pilot més ràpid de McLaren. Fernando Alonso, superat en aquesta sessió pel seu company a Alpine Esteban Ocon, ha marcat el tretze millor registre.

 

 

 

 

Anar al contingut