Denis Suárez celebra amb Carles Aleñá un gol davant la Cultural Lleonesa (EFE)
Barça

Els menys habituals del Barça tornaran a tenir una oportunitat contra el Tottenham

Amb el Barça ja classificat com a primer de grup, Vermaelen i Arthur, que tornen de lesió, més Denis, Munir o Aleñá tenen números per ser titulars davant el Tottenham

Francesc LatorreActualitzat
Barça-Sporting de Portugal. Última jornada de la lligueta Champions de l'any passat. Valverde, amb els deures fets i ja classificats, planteja un onze barreja de titulars i suplents. Una de les imatges aquell dia, de fet, la de Messi a la banqueta. El Barça va guanyar 2-0, amb gols d'Alcácer i Mathieu en pròpia porta.

Situació semblant a la que es pot veure aquest dimarts contra el Tottenham. Els no habituals poden tenir minuts i els que més juguen, descansar. És el que té haver fet els deures abans d'hora en un grup que el dia del sorteig va ser batejat com el grup de la mort. A uns, com Vermaelen o Arthur, els pot servir per agafar ritme després de les lesions. Si tot va com està previst, el brasiler rebrà l'alta mèdica aquest mateix dilluns.

A d'altres, com Denis o Munir, per continuar desafiant Valverde amb bones actuacions com la que van tenir en el partit de Copa davant de la Cultural Lleonesa. I per a uns quants jugadors que pugen del planter, Valverde els pot premiar amb els seus primers minuts a la principal competició europea. Aleñá, Miranda, Chumi i companyia somien a sentir l'himne de la Champions sobre la gespa.

Anar al contingut