Marc Gasol supera l'oposició de J. J. Hicks en una entrada a cistella (EFE)
Bàsquet

Els Memphis Grizzlies fan un pas més cap als "play-offs" imposant-se als Denver Nuggets (92-81)

Amb 14 punts i 8 rebots de Marc Gasol, la franquícia de Tennessee es consolida en el segon lloc de la Conferència Oest. Amarg retorn de LeBron James a Miami, on els Cavaliers han caigut (106-92)

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies han fet un pas més cap a la classificació matemàtica per als "play-offs" amb un triomf lògic sobre els Denver Nuggets (92-81). Marc Gasol ha tingut una actuació correcta (14 punts i 8 rebots), però ha cedit el protagonisme al seu company sota els taulers, Zach Randolph, que ha anotat 21 punts i ha capturat 18 rebots. Amb aquest triomf, els Grizzlies es destaquen com a segons de la Conferència Oest i és qüestió de temps que s'assegurin el títol de campions de la Divisió del Sud-Oest i el pas als "play-offs" per al títol de Conferència.

Un tràmit, aquest últim, que ja tenen assegurat des d'aquesta mateixa matinada els Golden State Warriors, abans fins i tot de guanyar els Los Angeles Lakers (105-108), amb 26 punts de Klay Thompson i 19 de Stephen Curry. Els Warriors, líders destacats de l'Oest, ja no poden quedar més avall de la vuitena plaça gràcies a la seva 53a victòria, amb 30 partits guanyats a domicili

LeBron torna a Miami

Un dels partits esperats de la jornada, però, era el Miami Heat-Cleveland Cavaliers, o la (segona) tornada de LeBron James a la pista on va conquerir dos anells de l'NBA. LeBron tornava, a més a més, comandant uns Cavaliers en forma -quatre victòries seguides- després d'un començament de campionat desconcertant. Els Heat, que han estat irregulars tota la temporada, han mostrat la seva millor cara durant la visita de l'antic ídol, imposant-se amb claredat (106-92). Dwyane Wade, antic soci de James, s'ha lluït amb 32 punts mentre el base eslovè Goran Dragic, arribat fa encara no dos mesos, ha firmat la seva millor actuació amb 20 punts. Els Cavaliers han mirat de contrarestar-ho amb els seus millors arguments, però els 26 punts de LeBron i els 21 de Kyrie Irving no han pogut aquesta vegada amb l'ambició d'uns "Beach Boys" que es troben en plena lluita per un lloc als "play-offs".

Els Minnesota Timberwolves, sense Ricky Rubio i sense Kevin Garnett, han caigut sense pal·liatius (122-106) a la pista dels New Jersey Nets, un altre dels equips que busquen una de les places en discussió als "play-offs".

Els resultats de la jornada:

Memphis Grizzlies - Denver Nuggets                  92 - 81

Minnesota Timberwolves - Brooklyn Nets          106 - 122

Miami Heat - Cleveland Cavaliers                      106 - 92

Boston Celtics  - Philadelphia Sixers                 108 - 89

Washington Wizards - Portland Trial Blazers   105 - 97

Indiana Pacers - Toronto Raptors                       98 - 117

Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder       119 - 115

Utah Jazz - Charlotte Hornets                               94 - 66

Sacramento Kings - Atlanta Hawks                    103 - 110

Golden State Warriors - Los Angeles Lakers 108 - 105

Anar al contingut