Marc Gasol fa un tap a Zach LaVine (EFE)
Bàsquet

Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol superen els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio (102-98)

Bona estrena de Gasol (18 punts i 4 taps) davant els Wolves, que han caigut a última hora tot i les 8 assistències del base del Masnou

Actualitzat

Dos dels tres catalans a l'NBA s'han estrenat aquesta nit amb un enfrontament entre els seus equips. Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol s'han imposat als Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio en un partit molt renyit (102-98).

Marc ha tancat el partit amb bones estadístiques, destacant els 18 punts i els 4 taps que ha aconseguit en més de mitja hora a la pista. El pivot de Sant Boi de Llobregat ha liderat juntament amb Mike Conley (24 punts) la remuntada del seu equip, que a falta de menys de 3 minuts perdia de 4 punts (86-90).

També ha jugat més de mitja hora Ricky Rubio, que ha anotat 4 punts i ha repartit 8 assistències, alguna d'elles a Andrew Wiggins, el màxim anotador del partit (25 punts).

On hi ha pèl no sempre hi ha alegria

Dos jugadors coneguts per les seves peculiaritats piloses han destacat en l'aspecte individual. Anthony Davis, conegut com "La cella" (The Eyebrow), ha anotat 50 punts i ha capturat 16 rebots però no ha pogut evitar la derrota dels New Orleans Pelicans contra els Denver Nuggets (102-107).

També han perdut els Houston Rockets de James Harden, tot i les 18 assistències de "The Beard" (La Barba) a la pista de Los Angeles Lakers (120-114). Els bases Jordan Clarkson (25 punts) i D'Angelo Russell (20 punts) han estat els artífexs de l'inici guanyador de la franquícia californiana, que estrena un nou cicle amb Luke Walton a la banqueta.

El "Chacho" juga, Abrines guanya

Sergio Rodriguez ha estrenat amb bones sensacions la seva segona etapa a l'NBA, aquesta vegada amb els Philadelphia Sixers. Però, igual que Davis i Harden, tampoc ha pogut celebrar una victòria tot i sortir de titular, jugar més de mitja hora i arrodonir la seva actuació amb 12 punts i 9 assistències. No han estat sufieicients per frenar (97-103) uns Oklahoma City Thunder que, de la mà de Russell Westbrook (32 punts i 12 rebots), estrenen amb bon peu la era post-Durant. En els Thunders va debutar l'exblaugrana Àlex Abrines, que ha anotat 3 punts (l'únic triple que ha intentat) en 13 minuts.      

Anar al contingut