NBA

Els Mavericks assalten San Antonio amb un triomf contundent i els Blazers repeteixen victòria a la pista dels Rockets

Els Dallas Mavericks han assaltat la pista dels San Antonio Spurs i s'han imposat en el segon partit de la primera ronda dels "play-offs" de l'NBA per un contundent 92-113. Els Portland Trail Blazers han repetit victòria a la pista dels Houston Rockets amb un estel·lar LaMarcus Aldridge (105-112) i els Miami Heat han tornat a superar els Charlotte Bobcats amb més problemes dels previstos (101-97).

Actualitzat

Els Dallas Mavericks han assaltat la pista dels San Antonio Spurs i s'han imposat en el segon partit de la primera ronda dels "play-offs" de l'NBA per un contundent 92-113. Els Mavericks, liderats per Monta Ellis (21 punts) i Shawn Marion (20), han sorprès uns Spurs desconeguts i han trencat una ratxa de 10 derrotes consecutives en les seves visites a San Antonio. L'equip de Gregg Poppovich, nomenat millor tècnic després que els Spurs hagin acabat la lliga regular amb el millor balanç i líders de la Conferència Oest, no ha jugat al seu nivell habitual i només Manu Ginóbili, amb  27 punts, s'ha salvat del desconcert general. Amb aquest triomf a domicili, els Mavericks empaten la sèrie a un i recuperen el factor pista per intentar culminar la que seria la primera gran sorpresa d'aquests "play-offs".

En un altre duel disputat a Texas, els Houston Rockets han encaixat la segona derrota consecutiva a casa davant els Portland Trail Blazers per 105-112. L'aler pivot del Blazers, LaMarcus Aldridge, ha estat la gran estrella del partit lderant el seu equip amb una actuació espectacular (43 punts i 8 rebots) i ha fet estèril la bona feina sota els taulers de Dwight Howard (32 punts i 14 rebots). La sèrie es desplaça ara a Oregon amb un 0-2 favorable als Blazers, que tenen molt ben encarada l'eliminatòria.

Per últim, els Miami Heat, els vigents campions de l'NBA, han evitat una nova sorpresa i han tornat a derrotar els Charlotte Bobcats (101-97). LeBron James, amb 32 punts, sis rebots i vuit assistències, ha estat imparable per uns sorprenents Bobcats que estan plantant més batalla del que es podia preveure.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut