LeBron James defensat per Jrue Holiday (Reuters)
Bàsquet

Els Los Angeles Lakers s'imposen també a Milwaukee (106-113)

Vuitena victòria seguida a domicili de l'equip californià, aquesta vegada a la pista dels Bucks

Actualitzat

Els Los Angeles Lakers han reaccionat a la derrota patida a casa davant els Warriors i han allargat a vuit la xifra de triomfs seguits a domicili després de superar (106-113) els Milwaukee Bucks, un dels equips punters de la Conferència Est. El duel entre LeBron James i Giannis Antetokounmpo, dues de les màximes estrelles de l'NBA, s'ha resolt per a l'equip del primer (), tot i que el grec (25 punts i 11 rebots) no ha desentonat a nivell individual. LeBron s'ha vist ben acompanyat per Anthony Davis (18 punts i 9 rebots) i Kentavious Caldwell-Pope (7 triples i 23 punts en total), i Marc Gasol ha fet feina sota els taulers, aportant 3 punts i 3 rebots en els 17 minuts que ha jugat. Els Lakers continuen sense conèixer la derrota lluny de casa, i això els serveix per ser el millor equip de l'NBA, amb 12 triomfs per 4 derrotes.

Bona ratxa en curs també la dels Utah Jazz, que han sumat el setè triomf seguit per un total d'11 en 15 partits. De la mà d'un segur Donovan Mitchell (36 punts i 6 triples convertits en 8 intents), els Jazz han tornat a superar els New Orleans Pelicans, tot i el bon paper de Zion Williamson (27 punts) per a l'equip visitant.

Els New York Knicks, habituats a encapçalar titulars negatius, és un altre equip en auge i ho ha demostrat batent els Warriors a domicili, amb 28 punts de RJ Barrett i 16 punts i 17 rebots de Julius Randle que han deixat sense efecte els 30 punts de Stephen Curry.

El 20è partit ajornat

L'NBA continua endavant tot i que la pandèmia es va fent notar cada cop més i la competició s'ha vist obligada a ajornar el  Wizards-Bucks previst per a aquest divendres, el 20è partit suspès aquesta temporada. Tot i que en el disseny de la nova temporada ja es va reduir el nombre de partits, el calendari continua sent molt atapeït i cada cop es fa més difícil preveure com s'acabarà completant el calendari. Els Wizards, amb sis partits pendents, i els Grizzlies, amb cinc, són els equips més afectats.

Resultats de la jornada:
Utah Jazz - New Orleans Pelicans, 129 - 118
Golden State Warriors - New York Knicks, 104 - 119
Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers, 106 - 113

 

Anar al contingut