LeBron James celebrant una cistella al seu estil (Reuters)
Bàsque

Los Angeles Lakers s'imposen als New Orleans Pelicans (118-109) amb 40 punts de LeBron James

L'estrena de Zion Williamson davant LeBron James i Anthony Davis s'ha saldat amb el sisè triomf seguit dels Lakers

Actualitzat

Los Angeles Lakers han mantingut la concentració dos dies després de l'emotiu funeral a Kobe Bryant a l'Staples Center i han superat els New Orleans Pelicans (118-109) a la pista angelina. És el sisè triomf consecutiu per a uns Lakers que dominen sense sobresalts la classificació a la Conferència Oest. S'esperava el partit davant els Pelicans, que suposava l'estrena de Zion Williamson, número 1 de l'últim draft, davant LeBron James, però sobretot davant Anthony Davis, el seu antecessor als Pelicans.

Qui més ha brillat ha sigut, a l'hora de la veritat, LeBron James, que ha aconseguit la seva màxima anotació de la temporada (40 punts). Però Anthony Davis (21 punts i 14 rebots) també ha ofert una actuació sòlida. I Zion Williamson, amb 29 punts. "Aquest noi és especial", ha sentenciat LeBron.

50 triomfs dels Bucks

A l'Est, els Milwaukee Bucks han deixat les coses ben clares en la reedició de l'última final de conferència. Tot i que ja tenen el bitllet per al "play-off" garantit, continuen sense afluixar i han superat els seus perseguidors, els Toronto Raptors (108-97). Giannis Antetokounmpo (19 punts i 19 rebots) i Khris Middleton (22 punts) s'han imposat sobre uns Raptors que encara no poden comptar amb Marc Gasol i que han tingut en Pascal Siakam (22 punts) el seu jugador més destacat.

Resultats de la jornada:
Golden State Warriors - Sacramento Kings, 94 - 112
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks,  97 - 108
Los Angeles Lakers - New Orleans Pelicans, 118 - 109
Portland Trail Blazers - Boston Celtics, 106 - 118
Denver Nuggets - Detroit Pistons, 115 - 98
Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder, 122 - 124
Indiana Pacers - Charlotte Hornets, 119 - 80

 

 

 

Anar al contingut