Pau Gasol, durant la seva època daurada als Lakers
Bàsquet

Els Los Angeles Lakers retiraran la samarreta de Pau Gasol aquesta temporada

El club californià ha comunicat que penjaran al pavelló la samarreta amb el dorsal 16 del jugador català el mes de març vinent

Redacció Esport3Actualitzat

Pau Gasol tindrà la seva samarreta penjada al Crypto.com Arena, que és com es denomina actualment el pavelló dels Los Angeles Lakers, aquesta mateixa temporada. El club californià vol premiar així l'aportació del pivot català, que hi va jugar durant 6 anys (2008-2014), es va convertir en un jugador diferencial i va guanyar dos anells de campió de l'NBA, amb la franquícia més popular del bàsquet nord-americà.  

 

Els Lakers han comunicat la data en què es farà efectiva la cerimònia de la retirada de la samarreta amb el dorsal 16 i el nom de Gasol a l'esquena: serà el 7 de març del 2023. La data no és casual: serà el dia en què els Lakers rebran els Memphis Grizzlies, l'altre equip de l'NBA important en la carrera del jugador català.  

Des d'aquell dia, la samarreta del pivot de Sant Boi de Llobregat estarà penjada al costat de les d'altres mites de la frnaquícia groga i porpra, com Wilt Chamberlain, Kareem Abdul-Jabbar. James Worthy, Magic Johnson, Shaquille O'Neal o el seu bon amic Kobe Bryant, mort en accident aeri al gener del 2020.

No cal dir que és el primer basquetbolista català que mereix aquest honor per part d'un equip de l'NBA.    

ARXIVAT A:
Pau Gasol
Anar al contingut