Marc Gasol mira de fer un tap a Kelly Oubre en un moment del partit (Reuters)
Bàsquet

Els Los Angeles Lakers es refan a costa dels Golden State Warriors

Els vigents campions superen la crisi de resultats fent-se forts a casa. Els Timberwolves de Ricky Rubio no tenen resposta davant uns Suns enlluernadors

Actualitzat

Els Los Angeles Lakers semblen haver deixat enrere la crisi que els va portar a perdre quatre parttis de forma consecutiva. Si divendres ja van invertir la tendència superant els Blazers, aquest diumenge han guanyat un altre equip dels que es podrien trobar als play-offs: uns Golden State Warriors que miren de reconstruir-se però que de moment es troben a mig camí. 

A diferència d'altres enfrontaments, ni LeBron James (19 punts), per una banda, ni Stephen Curry (16), per l'altra, han presentat números extraordinaris en un partit molt coral, en què els Lakers han portat la iniciativa en tot moment. Marc Gasol, que ha jugat gairebé 16 minuts i mig, ha aportat 9 punts amb 2 triples de 3 intents, a més de 4 rebots per a la causa groga-i-porpra. 

Els Wolves, abassegats

El canvi d'entrenador no s'acaba de traduir en un canvi de dinàmica per als Minnesota Timberwolves, que s'han quedat encallats en 7 triomfs i ja encadenen vuit derrotes seguides. L'última pot fer mal sobretot a Ricky Rubio, ja que ha estat a mans del seu exequip, els Phoenix Suns (99-118). L'equip d'Arizona, que com a canvi substancial a l'estiu va contractar Chris Paul i es va desprendre de Rubio, està fent sense fer massa soroll una campanya extraordinària, amb un saldo de 22 victòries per 11 derrotes, que els porta de moment al quart lloc de la Conferència Oest. 

Un Devin Booker espectacular (43 punts) ha decantat a favor dels Suns un duel que sota taulers s'ha presentat anivellat per la bona feina de Karl-Anthony Towns pels Wolves (21 punts i 10 rebots) i de DeAndre Ayton pels Suns (22 punts i 10 rebots). Ricky Rubio, per la seva banda, ha aportat 6 punts i 6 assistències des de la direcció de joc local, clarament superat en l'apartat estadístic per Paul (11 punts i 15 assistències) a l'altre bàndol. 

Ricky Rubio, defensant Mikal Bridges en un moment del matx (Reuters)

Finalment, un altre nom propi destacat de la jornada és el de Giannis Antetokounmpo, que amb 36 punts i 14 rebots ha decantat el duel d'equips aspirants a tot davant els Clippers (105-100), i ha fet insuficients els esforços de Kawhi Leonard (25 punts).       

Resultats de la jornada: 
Minnesota Timberwolves, 99 - Phoenix Suns, 118
Detroit Pistons, 90 - New York Knicks, 109
Miami Heat, 109 - Atlanta Hawks, 99
Sacramento Kings, 126 - Charlotte Hornets, 127
Houston Rockets, 84 - Memphis Grizzlies, 133
Boston Celtics, 111 - Washington Wizards, 110
Los Angeles Lakers 117- Golden State Warriors, 91
Milwaukee Bucks 105- Los Angeles Clippers, 100

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut