Bàsquet

Els Los Angeles Clippers redueixen diferències amb els Phoenix Suns (106-92)

Paul George (27 punts) condueix els Clippers a sumar el seu primer punt en la final de la Conferència Oest

Actualitzat

Els Los Angeles Clippers no van tenir opció en els dos primers partits de la final de la Conferència Oest de l'NBA davant els Phoenix Suns, però al tercer han fet valer el factor pista (106-92) per sumar el seu primer punt.

Un triomf basat en el domini de la zona dels Clippers amb un imponent Ivica Zubac, que ha agafat 16 rebots. Però l'ànima dels Clippers ha estat Paul George, que ha anotat 27 punts, ha capturat 15 rebots i ha repartit 8 assistències. Per part dels Suns, el retorn de Chris Paul després d'onze dies de baixa per protocol Covid-19 no ha tingut l'efecte esperat. Paul ha repartit 12 assistències, però ha fallat en el llançament (5 encerts en 19 intents per totalitzar 15 punts). Pitjor encara ho ha fet Devin Booker, que ha sumat també 15 punts, però ha fallat 16 dels seus 21 llançaments després de rebre un bon marcatge del veterà Patrick Beverley.    

Els Suns encara dominen la sèrie per dues victòries a una, en una sèrie al millor de set partits, però el quart partit també serà a l'Staples Center de Los Angeles.

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut