Actualitat grana

Els lesionats del Nàstic s'entrenen per recuperar-se, mentre que la resta descansa

Gairebé la totalitat de la plantilla del Nàstic ha gaudit d'una jornada de descans, amb l'excepció dels lesionats. I és que Luis César vol recuperar al més aviat possible Pinilla i Generelo, i tot fa pensar que no hi ha d'haver cap problema perquè aquest dimecres es puguin reincorporar als entrenaments amb la resta del companys, tot i que amb un ritme una mica diferent. També han fet acte de presència a les instal·lacions del Nàstic el brasiler Gil, que encara en té per a dues setmanes més, i Makukula.

Actualitzat

Generelo és segur que es reincorporarà als entrenaments, tot i que no al 100%, mentre que Pinilla va una mica més lent. Els jugadors continuaran fent-se proves per intentar estar a punt aquest diumenge contra el Santander. I és que existeix, segons el metge grana Carles Hernàndez, una certa angoixa per recuperar jugadors, producte, evidentment, de les dues últimes derrotes.

També han fet acte de presència per les instal·lacions del Nàstic el brasiler Gil, que encara en té per a dues setmanes més, i Makukula, que ja ha superat els cops que va rebre diumenge al camp de l'Osasuna i no ha de tenir cap problema perquè pugui jugar contra el Racing de Santander.

A Tarragona no es respira gaire optimisme. La derrota davant l'Osasuna va fer mal als de Luis César, sobretot, després d'encaixar un gol quan encara no s'havia jugat ni un minut de partit. El pròxim enfrontament serà a casa contra el Racing de Santander, el cuer, i des del club grana saben que bona part de les seves opcions de permanència passen per ser forts al Nou Estadi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut