Bàsquet

Els Lakers tanquen un any per oblidar amb una derrota contra el pitjor equip de l'NBA, els Bucks (79-94)

Els Lakers han perdut aquesta matinada a casa contra el pitjor equip de l'NBA, els Bucks de Milwaukee, per 79 a 94. Amb la infermeria de l'equip plena, Pau Gasol ha reaparegut i ha anotat 25 punts, insuficients per evitar una dolorosa derrota.

Actualitzat

Els Lakers han perdut aquesta matinada contra el pitjor equip de l'NBA, els Bucks de Milwaukee, per 79 a 94. Amb la infermeria plena (a les ja conegudes baixes de Kobe Bryant, Steve Nash i Steve Blake s'hi han afegit aquesta nit les de Chris Kaman, Xavier Henry i Wesley Johnson, abans de començar, i la de Jordan Farmar durant el matx), Pau Gasol ha reaparegut després de perdre's els dos últims partits. El català ha anotat 25 punts, els mateixos que el seu company Nick Young, insuficients per evitar una dolorosa derrota.

Els californians perdien de 20 a falta de gairebé 10 minuts per al final del matx, però en l'últim tram de l'enfrontament han reduït distàncies. Per primera vegada en la història de la franquícia, l'equip tanca un any amb 6 derrotes consecutives. Les tres últimes han estat contra tres dels equips de la cua de la classificació, Utah Jazz, Philadelphia 76ers i els ja citats Bucks. Un trist final per a un any horrible dels Lakers, que també va començar amb una ratxa de 6 partits perduts.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut