NBA

Els Lakers sumen el quart triomf consecutiu amb un partidàs de Pau Gasol

Tot ha tornat a la normalitat a l'Staples Center després que Kobe Bryant i Pau Gasol es combinessin per anotar 47 punts que han permès als Lakers guanyar els Knicks, per 109-87. Bryant, assumint que no és l'única opció ofensiva del seu equip, ha liderat l'atac amb 27 punts. Però ha estat Gasol qui novament ha dominat sota les cistelles en el duel amb Amare Stoudemire i, amb una doble figura de 20 punts i 14 rebots, ha estat clau per deixar els Lakers (27-11) amb el quart triomf seguit.

Actualitzat
La recuperació i retrobament de Gasol amb el seu millor joc d'equip ho demostra el fet que l'entrenador Phil Jackson l'ha deixat novament 41 minuts en pista. El jugador de Sant Boi ha anotat 5 de 13 tirs de camp i 10 d'11 des de la línia de personal, ha capturat nou rebots defensius dels 14 que ha aconseguit, ha fet quatre taps, ha repartit quatre assistències i ha recuperat dues pilotes per cometre només una falta personal.

Els Knicks no han pogut guanyar els Lakers des del febrer del 2007 i ara hauran d'esperar el pròxim 11 de febrer per tenir una altra oportunitat, en què hauran d'estar més inspirats en tots els apartats del joc si volen tenir opció al triomf.
Anar al contingut