NBA

Els Lakers sense Kobe Bryant perden contra els Suns (125-105) tot i els 30 punts de Pau Gasol

Nova derrota dels Lakers, que malgrat l'excel·lent partit de Pau Gasol (30 punts i 13 rebots, no han pogut comptar amb el lesionat Kobe Bryant i han caigut a la pista dels Phoenix Suns (125-105). En canvi, els Grizzlies continuen en ratxa i han derrotat els Dallas Mavericks (94-89).

Actualitzat
En absència de Kobe Bryant, lesionat, Pau Gasol ha assumit el paper de líder i ha acabat amb 30 punts i 13 rebots. Els Lakers només han dominat el primer quart. A partir de llavors, els Suns han imposat el seu joc i amb 24 punts de l'exjugador dels Lakers, Shannon Brown, i 23 de Michael Redd han guanyat el partit. Malgrat la derrota, els Lakers continuen líders de la Divisió Pacífic i són tercers a la Conferència Oest.

Els Grizzlies de Marc Gasol, en ratxa

Continua la ratxa victoriosa dels Grizzlies -que han guanyat 7 dels últims 9 partits. Si fa 24 hores l'equip de Marc Gasol va derrotar els Miami Heat, aquesta matinada ha superat els actuals campions de l'NBA, els Dallas Mavericks (94-89). Marc Gasol ha fet uns discrets 9 punts, però el paper de protagonista ha estat per a Rudy Gay, L'escorta ha acabat amb 25 i com a màxim anotador d'un equip en què 4 jugadors han fet 10 o més punts. Amb aquest triomf, els Grizzlies es consoliden en el segon lloc de la seva divisió, darrere dels San Antonio Spurs.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut