NBA

Els Lakers es retroben amb la victòria a Nova Orleans i els Grizzlies cauen amb els Kings per culpa d'un triple d'Evans des del mig del camp

Després de tres derrotes consecutives i d'evidenciar una mala ratxa de joc i resultats, els Lakers s'han retrobat amb el triomf, a la pista dels Nova Orleans Hornets. Els 11 punts i 12 rebots de Gasol, l'aportació regular de Bryant (20 punts) i els 24 punts de Lamar Odom, que sortia des de la banqueta, han servit perquè els californians s'hagin imposat amb claredat (88-103). Només Chris Paul (20 punts) i Marco Belinelli (15) han oposat certa resistència a la banda local. Els Grizzlies de Marc Gasol, per la seva banda, han perdut a la pista dels Sacramento Kings, el pitjor equip de la lliga, per 100-98 i d'una manera increïble: Tyreke Evans ha donat el triomf als Kings amb una cistella des del mig del camp que ha desfermat la bogeria a l'Arco Arena. Gasol s'ha quedat amb 11 punts i 5 rebots, en uns Grizzlies en què la gran estrella ha estat Zach Randolph amb 35 punts i 17 rebots capturats.

Actualitzat
En la resta de partits, els Hawks han derrotat els Golden State Warriors (103-93); els Wizards han superat els Pacers (104-90); els Pistons, sota el lideratge de Tracy McGrady, han derrotat els Boston Celtics -segona derrota en els últims disset partits pels de Boston-; els Timberwolves s'han vist superats pels Nuggets (113-119); els Thunder s'han imposat als Nets; els Heat -45 punts de Dwyane Wade- han superat els Rockets a domicili (119-125); els Sixers han guanyat a Phoenix davant els Suns (110-123) i els Jazz han guanyat els Clippers (95-103).
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut