NBA

Els Lakers es retiren de les negociacions per fitxar Chris Paul però el futur de Gasol segueix en l'aire

D'acord amb la cadena de televisió ESPN, que cita una font pròxima a les negociacions, els Lakers se n'haurien retirat i ja no volen el traspàs de Chris Paul. Ara l'objectiu dels de Los Angeles seria el pivot dels Orlando Magic, Dwight Howard, a qui el seu club, els Orlando Magic, ha donat permís perquè negociï un possible traspàs. Pau Gasol podria ser utilitzat igualment com a moneda de canvi en aquesta operació, i aquest dissabte en roda de premsa ja ha deixat entreveure aquesta possibilitat. El pivot català espera resignat notícies sobre el seu futur, tot i que ell prefereix seguir als Lakers.

Actualitzat
Els Lakers podrien haver canviat l'interès per Paul en saber aquesta mateixa nit que el pivot Dwight Howard ha demanat oficialment al seu equip que vol ser traspassat. A més, els Lakers ja han arribat també a un acord amb els Dallas Mavericks per traspassar Lamar Odom. Els Lakers rebrien dels Mavericks drets de selecció en de futurs jugadors universitaris.

Pau Gasol espera amb resignació el desenllaç d'aquest període de "mercato" entre les diferents franquícies de l'NBA. En la tradicional presència davant els mitjans en l'inici de la pretemporada el català va ser molt clar sobre la seva situació: "Mentalment i emocionalment és una situació dura, perquè res no depèn de mi. Tot i saber-ho, encara és dur, perquè arribes i estàs motivat per al nou repte, la nova temporada, el nou equip tècnic..., en bona mesura els mateixos companys... Per descomptat, aquests converses estan en marxa i tot va estar a punt de tancar-se fa dos dies, però per alguna raó es va parar... I si l'NBA no ho hagués parat, jo hauria marxat, i avui no seria aquí." Gasol va acabar reiterant la seva voluntat de continuar a la franquícia de Los Angeles: "El meu cor està aquí i el meu cap, també".

Tot i la renúncia per fitxar Chris Paul, els Lakers podrien utilitzar Pau Gasol i el pivot Andrew Bynum per aconseguir ara el traspàs de Howard, a qui algunes fonts també col·loquen en el punt de mira dels New Jersey Nets.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut