NBA

Els Lakers es mantenen invictes amb un triomf contra els Timberwolves i una doble figura de Gasol

Nou triomf dels Lakers, aquest cop davant els Timberwolves de Minnesota, que ja sumen sis derrotes consecutives (99-94). Els campions no han tingut la intensitat ni l'encert de l'últim partit, però el més important és que continuen invictes (8-0) a la Conferència Oest, al costat dels Hornets de Nova Orleans, l'equip revelació de la nova temporada. Kobe Bryant ha mostrat la versió de líder imparable i la de jugador que vol fer tots els tirs a cistella, tot i fallar. Bryant, màxim anotador del partit, ha sumat 33 punts. Pau Gasol, que no havia brillat en la primera part, ha reivindicat el seu gran moment de joc i forma amb el cinquè doble doble de la temporada. Gasol ha aportat 18 punts amb 10 rebots, que han estat decisius.

Actualitzat
El jugador de Saint Boi ha jugat 38 minuts i ha anotat 8 de 13 tirs de camp i 2-2 des de la línia de personal, ha donat tres assistències, ha fet dos taps, ha robat una pilota, i no ha comès ni una falta personal, mostra del gran poder físic que ha exhibit davant els homes alts dels Timberwolves.

També han guanyat els Portland Trail Blazers, a casa davant dels Detroit Pistons: 100 a 78, 22 punts de diferència, i amb una participació destacada de Rudy Fernández. El jugador mallorquí ha anotat 13 punts en els 27 minuts que ha jugat. I ha protagonitzat la jugada més espectacular del partit, amb una gran assistència a LaMarcus Aldridge.
Anar al contingut