Bàsquet

Els Lakers comencen a plantejar-se traspassar Pau Gasol arran de l'enfrontament amb el seu entrenador

Els Lakers podrien estar-se plantejant traspassar Pau Gasol, segons informa la cadena nord-americana de televisió ESPN. La mala maror dels últims dies entre el català i l'entrenador de l'equip, Mike d'Antoni, seria el factor desencadenant.

Actualitzat

Els Lakers podrien estar-se plantejant traspassar Pau Gasol, segons informa la cadena nord-americana de televisió ESPN. La mala maror dels últims dies entre el català i l'entrenador de l'equip, Mike d'Antoni, seria el factor que hauria fet que la franquícia californiana es plantegi una opció que semblava descartada al començament de la temporada.

El gran dels Gasol no està content amb el sistema de joc del seu equip, que li fa anar a rebre la pilota en atac fora de la zona, massa lluny de la cistella pel seu gust. Les seves crítiques obertes al tècnic s'han guanyat una resposta, igual de pública, de D'Antoni. La màxima d'airejar els draps bruts en el vestidor s'ha incomplert. I això no ha agradat als responsables dels Lakers.

La principal dificultat per traspassar l'aler pívot és el seu elevat salari, 19,3 milions de dòlars (14 milions d'euros), l'última temporada de contracte, per un jugador de 33 anys i que ha tingut lesions els últims anys. Res que faci posar nerviós Pau Gasol, que a les darreres temporades ja s'ha acostumat a sentir rumors sobre la seva possible sortida dels Lakers. El periode de traspassos a l'NBA es tancarà al febrer.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut