Mendes és l'agent de molts dels astres del futbol mundial
Mendes és l'agent de molts dels astres del futbol mundial
BARÇA

Els jugadors que Mendes té sobre la taula del Barça

L'agent portuguès és el representant de molts dels jugadors que estan a l'òrbita blaugrana de cara a reforçar la plantilla de Xavi Hernández

Redacció Esport3Actualitzat

L'arribada de Kessié i Christensen no és suficient per a un Barça ambiciós. De fet, fa setmanes que són molts els noms que sonen a l'òrbita blaugrana de cara al curs 2022-23: Lewandowski, Bernardo Silva, Raphinha, Trincao... i fins i tot Cristiano Ronaldo.

Per aquest motiu, la direcció de futbol, encapçalada per Mateu Alemany, i el mateix president Joan Laporta segueixen treballant dia a dia per definir al màxim la plantilla abans no arrenqui la competició. I és que Xavi Hernández ja fa setmanes que va fer la seva carta als Reis. Ara caldrà veure què li portaran.

Gestifute, l'empresa de Mendes, el possible gran proveïdor

Per això, aquest dilluns, Joan Laporta es reunia amb Jorge Mendes a Barcelona. Mendes és l'agent de jugadors com Bernardo Silva, Di María, Rubén Neves, Nico o Trincao, a banda de Cristiano Ronaldo, i d'un gran nombre de futbolistes de talla mundial.

El president blaugrana i l'agent portuguès fa dies que esperen l'activació de les palanques per veure què passa finalment amb Bernardo Silva. Una reunió en què Mendes posava sobre la taula Cristiano, que podria tenir la porta oberta de cara a arribar al Barça en un futur.

Un altre dels dubtes és el que plana sobre Trincao. Xavi Hernández no compta, a hores d'ara, amb el jugador, que ha acabat el seu pas pel Wolverhampton. De fet, aquest dilluns es donava a conèixer el fet que, en cas que el club anglès no executés l'opció de compra del jugador, el Barça ingressaria 6 milions d'euros.

I també Carlos Soler i Jules Koundé

Tot i que Jorge Mendes no té al migcampista del València, Carlos Soler, ni al defensa del Sevilla, Koundé, a la seva cartera, també n'ha parlat amb el Barça com intermediari. 

De Soler s'ha dit que seria un recanvi per a la suposada marxa de Frenkie de Jong, i Mendes i el Barça ja n'haurien parlat.

El fitxatge del defensa del Sevilla és una prioritat per l'àrea esportiva. La incorporació es podria tancar per 55-60 milions d'euros, més un jugador que podria abaratir la compra.Tot i que el Sevilla en demana 65 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut