Delle Alli ha penjat a la xarxa un vídeo dels jugadors del Tottenham jugant a criquet
Futbol

Els jugadors del Tottenham tenen una altra passió: el criquet

Delle Alli ha penjat un vídeo a les xarxes de l'altra passió dels líders de la Premier League. Aprofiten el gimnàs per muntar un partit de criquet improvisat. Bale i Harry Keane també hi participen.

Marc NegreActualitzat

El Tottenham de Mourinho és l'equip de moda a Anglaterra. És colíder de la Premier empatat amb el Liverpool després de guanyar el cap de setmana passat el Manchester City (2-0). Al vestidor hi ha bon rotllo i alguns jugadors comparteixen una altra passió, a banda del futbol: el criquet, un esport molt arrelat a Anglaterra. Tant és així que Delle Alli va compartir a les xarxes un partit improvisat al vestidor de l'equip.

El criquet és un esport d'equip que es juga a l'aire lliure entre dos equips d'onze jugadors cadascun sobre un camp de joc ovalat o circular d'herba. Delle Alli i companyia, però, en van fer la versió indoor. Al vídeo s'identifiquen altres jugadors com Bale o Harry Kane. De fet, van fer -potser sense saber-ho- un homenatge als fundadors del club.

El club el van fundar estudiants d'un col·legi anglicà el 5 de setembre de 1882. El mateix grup també pertanyia al Hotspur Cricket Club i van crear l'equip de futbol per practicar-lo durant els mesos d'hivern.

Anar al contingut