Futbol internacional

Els jugadors del San Jorge de Tucumán s'asseuen en ple partit per protestar contra l'actuació arbitral

L'àrbitre va suspendre el partit durant deu minuts abans de donar la victòria al conjunt rival, l'Alvarado Mar del Plata, que en el moment de la interrupció del joc guanyava per 1-0

Insòlites imatges les que s'han vist a l'Argentina i és que els jugadors del San Jorge de Tucumán s'han assegut a la gespa durant el partit contra l'Alvarado Mar del Plata corresponent la final del Torneo Federal A, que seria l'equivalent a la Segona Divisió B.

El motiu que ha empès els jugadors a protestar d'aquesta curiosa manera ha estat l'actuació de l'àrbitre, que ha suspès el partit durant 10 minuts abans de donar la victòria a l'Alvarado, que, en el moment de donar per acabat l'enfrontament, guanyava per 1 a 0. Amb aquesta victòria, l'equip de Mar del Plata ha consumat l'ascens a la Nacional B, la segona màxima categoria de l'Argentina.

Les protestes per part del San Jorge han anat més enllà i és que el seu president, Gastón Sáez, ha dit, en declaracions a l'emissora argentina Radio Q, que l'equip no disputarà cap competició organitzada per l'AFA "per la corrupció que hi ha" i és que denuncia que personal de la Federació Argentina els van avisar que l'Alvarado seria l'equip que pujaria de categoria abans que es disputés el partit.