Els jugadors del Rayo s'han entrenat per primera vegada en molt de temps de manera conjunta (EFE)
Futbol

Els jugadors del Rayo Vallecano tornen als entrenaments

Un cop el club ha acceptat retirar l'ERTO, la plantilla torna a l'activitat després de dos dies de vaga

Actualitzat

La plantada dels jugadors del Rayo Vallecano, que no han assistit als entrenaments dels dos últims dies, ha fet el seu efecte i, finalment, la directiva del club madrileny ha decidit retirar l'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) i, d'aquesta manera, els futbolistes han tornat als entrenaments de grup.

El motiu de la protesta va ser la diferència de criteri que hi havia entre la directiva i la plantilla pel que fa els horaris de treball en funció de la retallada de sou que els pretenien aplicar. Aconsellats pels seus advocats, els jugadors no han fet declaracions. Després de diverses reunions, el vicepresident del Rayo, José María Sarda i el director esportiu, David Cobeño, han acabat resolent el conflicte amb una sèrie d'acords que, de moment, no s'han fet públics.

Després de la topada entre el club i els jugadors, la plantilla del primer equip ha fet una sessió preparatòria en grups de 10, tal com marca el protocol de LaLiga i, per primera vegada, els jugadors han pogut fer un entrenament conjunt.

El Rayo Vallecano haurà d'intensificar la seva preparació per estar a punt per jugar el dia 9 de juny, la data prevista per disputar la segona part que hi ha pendent del partit Rayo-Albacete, a Vallecas, que va ser suspès al descans pels càntics contra Roman Zozúlia. Si aquesta data es confirma, aquest partit seria el primer que es jugaria després de l'aturada.

Anar al contingut