Nàstic

Els jugadors del Nàstic han quedat tocats després de la derrota contra el València

A Tarragona, el 4-0 de València ha fet mal a l'equip. Els jugadors estan tocats perquè tot i fer el que van poder, van sortir apallissats. Aquest dilluns al matí s'han reunit al vestidor del Nou Estadi amb l'entrenador Luis César, expulsat a Mestalla. De tot plegat ha quedat clar que el grup va quedar tocat anímicament per la contundent derrota. D'altra banda, el club és a un pas de tancar l'acord de renovació del contracte amb Josep Sicart, el secretari tècnic.

Actualitzat

El director esportiu del Nàstic, Josep Sicart, espera solucionar les desavinences amb la directiva grana, en les pròximes hores. Diverses qüestions contractuals han fet que el director esportiu grana i el club encara no hagin tancat un acord per continuar treballant junts. Les dues parts consideren que no hi haurà problemes per posar-se d'acord. De moment, però, tot està enlaire, pendent de les decisions que es prenguin en una reunió prevista per aquesta setmana.

Sicart vol donar continuïtat al seu treball al Nàstic. Ara però, són els membres del consell d'administració els que hauran de decidir si continua o no en el seu càrrec de director esportiu.

Josep Sicart va veure des de Mestalla com el Nàstic encaixava una golejada davant el València. La derrota per 4-0 ha fet mal al vestidor grana.

L'equip tindrà aquest dimarts jornada de descans. A partir de dimecres, Luis César afrontarà 13 dies per mirar de millorar molts aspectes del seu equip i preparar a fons el partit davant de l'Athletic de Bilbao al Nou Estadi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut