Els jugadors del Lleida Esportiu amb membres de l'AFE, durant la roda de premsa (@danicatradio)
Els jugadors del Lleida Esportiu amb membres de l'AFE, durant la roda de premsa (@danicatradio)
Futbol

Els jugadors del Lleida Esportiu, cap a la vaga contra els gestors del club

Farts de no cobrar, la plantilla es planteja fer un pas més en les protestes pels incompliments de la propietat

Redacció Esport3 Actualitzat

L'esperada roda de premsa dels jugadors del Lleida Esportiu en un hotel de la ciutat ha servit per mesurar el malestar d'una plantilla "farta" dels incompliments dels propietaris del club. I ha demostrat que la situació és insostenible. En resposta a això, els portaveus de l'equip han explicat que han començat els tràmits per fer vaga.

Amb el capità Quim Araujo al capdavant, la plantilla ofereix dues opcions a la propietat del club, formada pels germans Jordi i Albert Esteve i Montse Solana, la dona d'aquest últim: resoldre els problemes de gestió actuals o deixar el camí lliure a uns nous amos.

D'aquesta manera, els jugadors del Lleida Esportiu, entrenats per l'exjugador del Barça Gabri, fan un pas més en les protestes. Fins ara havien dut a terme accions simbòliques per mostrar el malestar amb els germans Esteve, com plantades abans dels partits.

Una de les plantades dels jugadors abans d'un partit de Segona RFEF

El futbol base també s'hi va sumar, amb protestes davant del Camp d'Esports.

A més, aquest dijous s'ha sabut la rescissió de dos dels jugadors, Garzón i Colau.

Un club a l'abisme

Malgrat que els darrers dies s'ha sabut que el club ha saldat part dels deutes que tenia amb els jugadors i algun d'ells ha començat a cobrar la segona nòmina de la temporada, el portaveu de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), l'exjugador del Llagostera Diego Rivas, ha assegurat que si no es regularitza la situació de tota la plantilla, l'equip "no acabarà la temporada".

Però els incompliments amb els futbolistes no són l'únic problema que ha portat el Lleida Esportiu al límit del precipici. El club té un deute milionari, calculat entre 5 i 7 milions d'euros, està investigat per la justícia per delictes de falsedat documental, frau i impagament de quotes a la Seguretat Social.

Un altre front obert és el contenciós obert amb la Paeria, que estudia rescindir la cessió de l'estadi de propietat municipal per la deixadesa de les instal·lacions.

 

Anar al contingut