Barça

Els jugadors del FC Barcelona Neymar i Rafinha participen en un partit d'homenatge al Chapecoense al Brasil

Neymar ha estat la gran estrella d'un partit que destinarà la major part de la seva recaptació a ajudar els familiars de les víctimes de l'accident de l'avió del Chapecoense

Actualitzat

El davanter del FC Barcelona Neymar ha estat el gran animador del tretzè Partit de les Estrelles disputat a l'estadi de Maracanà, i que aquest any ha homenatjat el Chapecoense. Aquesta cita, que organitza l'exfutbolista Zico, ha comptat amb la presència d'un altre jugador del Barça, Rafinha, i de l'exblanc-i-blau Joan Capdevila.

Neymar ha animat aquest partit, sense cap tensió competitiva, amb els seus dos gols, i les seves assistències per als seus companys. L'estadi ha presentat una bona entrada, amb 60.000 espectadors. La major part de la recaptació obtinguda en aquest matx benèfic serà donada als familiars dels morts en l'accident de l'avió que duia el Chapecoense a disputar la final de la Copa Sud-americana.

Rafinha s'ha d'incorporar aquest divendres als entrenaments del FC Barcelona a les ordres de Luis Enrique. El seu company Neymar encarà podrà gaudir d'uns dies de descans fins que no torni a la feina, juntament amb Leo Messi, Luis Suárez i Gerard Piqué, el 2 de febrer.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut