Segona

Els jugadors del CF Reus anuncien que resoldran els seus contractes

Els roig-i-negres han anunciat oficialment que s'acolliran a l'opció que tenen de quedar lliures com a conseqüència de l'impagament de les tres últimes nòmines

Actualitzat

A la sala de premsa de l'Estadi Municipal de Reus no hi cabia ni una agulla aquest divendres al matí, i és que la greu crisi financera per la qual està passant el club roig-i-negre fa perillar la supervivència del conjunt del Baix Camp. Els jugadors han comparegut per llegir un comunicat que explica quina és la seva posició després de no haver cobrat les tres últimes nòmines:

"Teníem la promesa del club que amb el nou any la situació estaria arreglada. Hem competit amb la màxima dignitat possible i hem demostrat la nostra professionalitat. El passat 29 d'octubre s'hauria d'haver resolt la situació, però el club no ha complert amb el que ens va prometre. Creiem que ja no hi ha cap sortida perquè se'ns garanteixin els nostres drets com a professionals. La Lliga ens va proposar pagar les nòmines que se'ns devien.

L'única solució és competir amb una plantilla sota mínims i ser conscients que el club baixarà per la mala gestió. La plantilla considera que una solució parcial convertiria el vestidor en un infern. Tenim l'opció de resoldre els nostres contractes i hem decidit acollir-nos-hi perquè la situació és insostenible. Hem arribat a una situació límit. Jugarem el partit contra el Còrdova amb la mateixa professionalitat que hem mostrat fins avui. Lamentem aquest desenllaç per la ciutat, pels empleats i per una afició que sempre ha estat al nostre costat i que no es mereix viure això."

L'entrenador, Xavi Bartolo, també ha parlat per als mitjans de comunicació abans de la compareixença dels jugadors i s'ha mostrat confiat que es jugarà el partit contra el Còrdova amb la màxima normalitat:

"No és un partit normal per tot el que està passant. Hem d'intentar centrar-nos en la competició. Una solució hauria estat no jugar-lo, però entenc que això crearia un precedent que no seria bo per a la competició. Si t'ho mires fredament, crec que la Federació pren la decisió encertada."

Malgrat el mal moment que està vivint el CF Reus Deportiu, el tècnic Xavi Bartolo té la sensació que a última hora s'acabarà trobant una solució que asseguri la continuïtat del Reus:

"Els jugadors han presentat un expedient. Dilluns és la data límit que té el club per fer que això continuï. S'ha de trobar una solució i estic convençut que abans de dilluns tindrem una notícia positiva. Durant la setmana he vist cares que em feien pensar que això s'havia acabat, però ara estic veient unes altres cares que em fan pensar que es podrà solucionar."

 

ARXIVAT A:
Reus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut