Barça

Els jugadors del Barça faran una jornada de convivència a Port Aventura

La plantilla blaugrana farà una jornada de dinàmica de grups al parc d'atraccions, que només obrirà les seves instal·lacions per rebre els jugadors de Luis Enrique, que estaran acompanyats per les seves famílies

Actualitzat

El Barça viurà aquest divendres una jornada de convivència a Port Aventura, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, just quan encara no fa ni una setmana de la polèmica festa de Halloween que els jugadors van protagonitzar després de la victòria al camp del Getafe.

La plantilla blaugrana farà una jornada de dinàmica de grups al parc d'atraccions situat a Salou, que només obrirà per rebre els jugadors de Luis Enrique, que estaran acompanyats per les seves famílies.

Amb aquesta activitat de grup, el tècnic del Barça vol treure l'equip de la rutina diària dels entrenaments a la Ciutat Esportiva i preparar de forma diferent el pròxim compromís de Lliga, diumenge contra el Vila-real al Camp Nou.

Iniesta: "L'incident de Getafe va ser un error"

Andrés Iniesta, que avui ha presentat la delegació del seu celler a Barcelona, ha aprofitat l'acte per parlar de la polèmica celebració de Halloween. Envoltat pels productes de les seves vinyes d'Albacete, el primer capità del Barça ha reiterat les disculpes del vestidor i també s'ha referit al rosari de lesions que està patint l'equip aquesta temporada.

"Ja vam demanar disculpes. Si haguéssim sabut que la cosa aniria així, no ho hauríem fet. No som tan rucs per faltar al respecte a un company que és en una sala de premsa. No va ser premeditat, va ser un error", ha admès el jugador de Fuentealbilla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut