Barça

Els jugadors del Barça fan treball de recuperació en dia de festa pensant ja en el partit de Munic

Tot i que Tito Vilanova ha donat festa a la plantilla del Barça fins al dimecres, alguns jugadors han passat per la Ciutat Esportiva. Especialment aquells que estan lesionats i volen escurçar al mínim el temps de recuperació, pensant sobretot en les semifinals de Champions contra el Bayern. Mentrestant, els jugadors del B han treballat per preparar la semifinal de la Copa Catalunya davant el Nàstic.

Actualitzat
Tot i que Tito Vilanova ha donat festa a la plantilla del Barça fins aquest dimecres, alguns jugadors han passat per la Ciutat Esportiva. Especialment aquells que estan lesionats i volen escurçar al mínim el temps de recuperació, pensant sobretot en les semifinals de Champions contra el Bayern.

Així, per les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper s'hi ha vist Messi, Iniesta, Valdés, Alba, Bartra, Pinto, Puyol i Mascherano. També hi eren els tècnics, Tito Vilanova i Jordi Roura.

Mentrestant, els jugadors del B han treballat per preparar la semifinal de la Copa Catalunya davant el Nàstic. Cap jugador del primer equip viatjarà a Tarragona per disputar la Copa Catalunya, que serà transmesa en directe per Esport3 i esport3.cat. Aquest dimecres mateix, el filial blaugrana farà un últim entrenament en què Eusebio decidirà la convocatòria. El partit es jugarà a dos quarts de deu del vespre.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut