Joey Ledley celebra el triomf contra Bèlgica en quarts de l'Eurocopa (Reuters)
Joey Ledley celebra el triomf contra Bèlgica en quarts de l'Eurocopa (Reuters)
Futbol

Els jugadors de Gal·les es perden compromisos importants pel bon paper de la selecció a l'Eurocopa

Joe Ledley no es casarà el dia que tenia previst perquè Gal·les ha arribat més lluny a l'Eurocopa del que tothom podia pensar. No és l'únic que ha vist la seva agenda social alterada.

Actualitzat

La classificació de Gal·les per a la semifinal de l'Eurocopa ha estat una sorpresa fins i tot per als seus jugadors, que han hagut d'anul·lar alguns dels seus compromisos per no haver confiat en les possibilitats de l'equip.

El migcampista del Crystal Palace Joe Ledley, l'ànima de les celebracions de l'equip al vestidor, havia fitxat la data del seu casament amb Ruby May Ridgeway per aquest dissabte. Gal·les juga aquest dimecres la semifinal contra Portugal, i com que ara ningú no descarta passar a la final, la parella ha ajornat la celebració.

El defensa del Reading Chris Gunter es perdrà el casament del seu germà, que se celebra aquest dijous a Mèxic. Un altre defensa, l'home del Swansea Neil Taylor, no va poder assistir al concert de Beyonce a Cardiff. La seva dona va pensar que la selecció gal·lesa arribaria, com a màxim, a vuitens.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut