Bàsquet

Els Jazz de Ricky Rubio superen els Cavaliers i segueixen en la lluita pels play-off

La franquícia de Utah, que ha guanyat 5 dels últims 8 partits, ha superat els Cavaliers en un gran partit de Donovan Mitchell

Actualitzat

Els Jazz, a poc a poc, van recuperant el terreny perdut. Els de Quin Snyder han superat els Cavaliers per 91 a 117 en un duel en què ha tornat a brillar Donovan Mitchell, amb 18 punts i 5 assistències, i en què Ricky Rubio ha anotat 15 punts.

Els locals han dominat en el marcador en la primera meitat, però els de Salt Lake City s'han mostrat molt superiors en la segona i s'han acabat enduent el partit amb facilitat. Amb aquesta, els de Cleveland han sumat la vuitena derrota consecutiva i s'han consolidat com el pitjor equip de l'NBA amb un balanç de només 8 victòries en 39 partits.

El triomf permet als Jazz seguir en la seva lluita per arribar a les posicions de play-off. L'equip de Ricky Rubio acumula 19 victòries i 20 derrotes fins ara i estan situats a només dues victòries de l'equip que marca l'última plaça de privilegi, que són Los Angeles Lakers.

Els Nets superen els Grizzlies de Marc Gasol

Tot i els 31 punts de Mike Conley, els Memphis Grizzlies no han pogut fer res davant els Brooklyn Nets (100-109). Els visitants, que han començat el partit per darrere en el marcador, han capgirat el duel en la segona meitat amb una gran actuació de D'Angello Russell, que ha tancat l'enfrontament amb un doble doble de 23 punts i 10 assistències.

Marc Gasol ha aportat 13 punts, 9 rebots i 7 assistències en la que ha estat la quarta derrota consecutiva d'uns Grizzlies que ja són dotzens de la Conferència Oest amb un balanç de 18 victòries i 20 derrotes.

ARXIVAT A:
Marc Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut