Els jugadors del Houston Astros aixequen el trofeu que els acredita com a nous campions de la MLB (EFE)
Beisbol

Els Houston Astros guanyen les Sèries Mundials per primera vegada a la història

L'equip de Houston s'ha imposat a domicili als Los Angeles Dodgers en el setè i decisiu partit de la final de la MLB (1-5)

Actualitzat

Els Houston Astros han guanyat les Sèries Mundials de la Lliga nord-americana de beisbol (MLB) per primera vegada en la seva història després d'imposar-se als Los Angeles Dodgers en el setè i definitiu partit de la final (1-5) per obtenir un marcador global de 4 victòries a 3.

Una errada del "rookie" dels Dodgers Cody Bellinger, una de les revelacions de la temporada, han permès els Astros inscriure les seves dues primeres curses en la setena entrada. Els Dodgers, a remolc en el marcador, han tingut problemes per trobar un llançador solvent després que el japonès Yu Darvish demostrés en les primeres entrades que no tenia el seu millor dia.

Els Astros, fundats l'any 1962, inscriuen d'aquesta manera per primera vegada el seu nom en el palmarès de la MLB. El títol arriba dos mesos després que l'huracà Harvey causés estralls a Houston i deixés almenys 42 víctimes mortals.  

 

Anar al contingut