Els jugadors del Barça celebren un gol en el partit contra el Betis (Reuters)
Futbol

Els horaris dels pròxims set partits del Barça a la Lliga

El Barça jugarà una sèrie de 3 partits seguits a casa davant el Llevant, el València i la Reial Societat abans de visitar el Valladolid en la penúltima jornada de l'any

Actualitzat

LaLiga ha publicat aquest divendres els horaris de tres jornades completes més de la Lliga de Primera Divisió i una mica més. Pel que fa al Barça, l'equip blaugrana coneix quatre dates més, corresponents a la 13a, 14a i 15a jornades del campionat, i també al seu partit corresponent a la 19a, davant la Reial Societat, i que s'avança de data per permetre als dos equips disputar la Supercopa d'Espanya.

Gràcies a aquesta combinació del calendari, el Barça jugarà tres partits seguits a casa: la sèrie comença amb l'equip de Ronald Koeman rebent el Llevant el diumenge 13 de desembre a les 21.00.

Jornada 13

Després, en partit avançat a la 19a jornada, la Reial Societat, actual líder de la Lliga, visitarà el Camp Nou el dimecres següent, 16 de desembre, a partir de les 21.00.

Jornada 19

El cap de setmana següent serà el València qui visitarà Barcelona. El partit està programat per al dissabte 19 de desembre, a les 16.15.

Jornada 14

Finalment, el Barça visitarà Valladolid en partit corresponent a la 15a jornada el dimarts 22 de desembre, a les 22.00.

Jornada 15

Cal recordar que anteriorment LaLiga ja havia donat a conèixer els horaris de les tres pròximes jornades de Lliga, que inclouen els següents partits: Atlètic de Madrid-Barça (dissabte 21 de novembre, 21.00); Barça-Osasuna (diumenge 29 de novembre, 14.00) i Cadis-Barça (dissabte 5 de desembre, 21.00).

 

 

 

Anar al contingut