Els jugadors de Milwaukee Bucks s'acomiaden de la bombolla de l'NBA. (Foto: REUTERS)
BÀSQUET

Els Heat guanyen els Bucks (103-94) i els eliminen de la lluita pel títol de l'NBA

Triomf del de Miami i nova eliminació del millor equip de la Lliga regular

Redacció Esport3Actualitzat

Els Miami Heat s'han classificat per a la final de la Conferència Est, després d'imposar-se als Milwaukee Bucks per 103 a 94. L'eliminatòria s'ha tancat amb un 4 a 1.

Els Bucks han notat en excés la baixa de la seva gran estrella, Giannis Antetokounmpo, que es va lesionar a l'anterior partit, i tot i que han començat bé, han acabat cedint enfront del joc coral dels Heat. Sis jugadors han anotat 12 punts o més a l'equip de Miami, un equip molt sòlid. Butler i Dragic, amb 17 punts cadascun, han estat els màxims anotadors. Miami no arribava tan lluny des de l'era de LeBron James i Dwyane Wade.

S'avancen els Lakers

També aquesta matinada, a l'Oest, triomf de Los Angeles Lakers sobre Houston Rockets (102 -112), que els permet avançar-se en la sèrie per 2 a 1. El duel ha estat espectacular, amb un repertori d'esmaixades i taps que són un regal per a l'aficionat. Als Rockets, els 33 punts de Harden i els 30 de Westbrook no han estat prou per frenar els Lakers.

LeBron James ha anotat 36 punts i ha tingut el suport d'Anthony Davis, que n'ha fet 26 i ha agafat 15 rebots. Espectacle en estat pur.

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut