NBA

Els Grizzlies tornen a guanyar els Thunder a la pròrroga i agafen avantatge en l'eliminatòria (98-95)

Els Grizzlies han guanyat els Oklahoma City Thunder per 98 a 95 després d'una pròrroga en el tercer partit de l'eliminatòria de la primera ronda dels "play-offs" de l'NBA i s'avancen per un global de 2 victòries a una. Marc Gasol ha contribuït al triomf del seu equip amb 14 punts i 8 rebots.

Els Grizzlies han guanyat els Oklahoma City Thunder per 98 a 95 en el tercer partit de l'eliminatòria de la primera ronda dels "play-offs" de l'NBA i s'avancen per un global de 2 victòries a una. Després de perdre el primer matx a Oklahoma, l'equip de Memphis ha reaccionat amb dos triomfs consecutius, segon aquesta matinada a la seva pista en un duel que s'ha decidit a la pròrroga.

Mike Conley, amb 20 punts, ha liderat l'atac dels Griszzlies cap a la victòria i el pivot català Marc Gasol també ha contribuït a la victòria del seu equip amb 14 punts i 8 rebots. Per part dels Thunder, de nou han destacat les seves dues grans estrelles, Kevin Durant i Russell Westbrook, que han anotat 30 punts cadascun però amb uns percentatges d'encerts en els llançaments desastrosos.

Els Grizzlies han arribat a tenir un màxim avantatge de 17 punts en l'últim quart però a falta de set minuts pel final s'han bloquejat en atac i els Thunder ho han aprofitat per reaccionar i forçar la pròrroga amb un tres més un de Westbrook. En el temps extra Courtney Lee, a falta de 10,9 segons, ha sentenciat el duel a favor dels Grizzlies transformant quatre tirs lliures consecutius.