Els Grizzlies sumen contra els Atlanta Hawks la novena derrota en els últims 10 partits

A l'NBA, aquesta matinada els Grizzlies de Pau Gasol han sumat la novena derrota en els últims 10 partits i es mantenen com el pitjor equip de la Lliga. L'equip de Memphis ha perdut davant els Atlanta Hawks per 106-105 per culpa d'una cistella de Josh Smith a 11 segons per al final. El de Sant Boi, normalment líder de l'atac dels Grizzlies, ha jugat avui menys minuts dels habituals, 24, i ha fet 10 punts. El tècnic de l'equip de Memphis, Tony Barone, que no manté una bona relació amb Gasol, ha justificat que l'hagués assegut a la banqueta en el tercer quart dient que "s'havia quedat amb els que jugaven de valent".